Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility VOD

Pop up eNovice

VOD

VOD filmi 34. Liffe 

Cena ogleda posameznega filma: 9 EUR 
Za ogled filmov z VOD ni popustov.
Vstopnic za oglede filmov v dvoranah ali z VOD ni mogoče menjati ali zahtevati vračila denarja.

Nakup filmov za ogled z VOD je možen le prek spleta: na nakupni spletni strani Cankarjevega doma vam omogoča neposredni ogled filma na zahtevo, za katerega ste kupili vstopnico. Na tej povezavi registrirate in si ustvarite svoj uporabniški račun.
Filme, ki so na voljo za ogled na zahtevo (VOD), si po nakupu na www.liffe.si predvajate neposredno iz svojega Moj račun Cankarjevega doma
  Vsi filmi imajo samo slovenske podnapise.
Za dodatna pojasnila in pomoč pri nakupu smo na voljo na [email protected] in [email protected].
Podpora uporabnikom (od 11. do 21. ure)
M +386 31 682 537
E [email protected]

VOD filmi 34. Liffa v videoteki DKino televizije Telekoma Slovenije

Izbrani filmi letošnjega Liffa so v videoteki DKino na voljo tudi naročnikom televizije Telekoma Slovenije, ki je glavni pokrovitelj Liffa že 28 let:
20.000 vrst čebel
Ugrabljen
Adamant
Svetlejša prihodnost
Blagine lekcije
Štirje mali odrasli
Stolp
Beg iz iluzije  
Luxembourg, Luxembourg
Sladke sanje
Kobenhavn ne obstaja
Moč
Črni kamen 

Telekom Slovenije v videoteki DKino ponuja dva sklopa filmov:
   -  v kategoriji LIFFE 2023 so na voljo izbrani filmi letošnjega festivala; cena za film je 9 €,
   -  v kategoriji LIFFE pa so na ogled filmi preteklih Liffov ter uspešnice drugih festivalov; cene za ogled filma so med 1,79€ in 4 €.
 
Če ste naročnik televizije Telekoma Slovenije, lahko filme letošnjega Liffa kupite neposredno v videoteki DKino, nakup pa se vam bo obračunal na mesečnem računu za telekomunikacijske storitve. Če se za nakup filmov odločite prek spletne trgovine Cankarjevega doma, pa kode za ogled, ki jih ob tem prejmete, ne morete izkoristiti v videoteki DKino.

Kot je na novinarski konferenci 34. Liffa poudaril Samo Jošt, direktor Kontrolinga Telekoma Slovenije d.d.: »V Telekomu Slovenije Liffe podpiramo že 28 let. In prav vsako leto se ga veselimo in ga nestrpno pričakujemo.
V zadnjih letih, natančneje od pandemije dalje, se vsaj del filmov Liffa prestavi tudi v slovenske domove. In če smo bili vsi skupaj morda sprva skeptični, da bo to vplivalo na obisk v kinodvoranah, so bili ti strahovi odveč. Liffe s tem le pridobiva na širini in popularnosti.
Tako si bodo tudi letos lahko naši naročniki ogledali nekatere filme letošnjega festivala LIFFE iz domačega naslanjača v videoteki DKino, prav tako bodo v času trajanja festivala na voljo filmske uspešnice s festivalov LIFFE preteklih let. V platformi NEO, kjer vsebine iščemo z glasovnimi ukazi, tako naročniki le enostavno izgovorijo besedo LIFFE.
In seveda – tudi letos bomo ob zaključku festivala že tradicionalno podelili nagrado Vodomec. 
Verjamem, da nas bo – na kar smo se že kar nekako navadili – izbor Simona Popka tudi letos hkrati navdušil, hkrati presenetil in hkrati morda tudi malo pretresel. In tako je prav.«
VOD filmi 34. Liffa bodo na ogled od 8. novembra od 00.01 do 19. novembra 2023 do 23.59.

VOD filmi 34. Liffa v okviru Jadranske filmske mreže

Filmi Jadranske filmske mreže bodo na ogled z VOD zgolj prek Kino Meeting Point OnDemand | Mreža festivala Jadranske regije / Network of Festivals in the Adriatic Region. 

Cena ogleda posameznega filma: 9 EUR, komplet vseh 5 filmov: 35 EUR

 Pogosta vprašanja
Pridružujemo si pravico do spremembe programa.