Prijavite se za sodelovanje v programu Mreža ljubiteljev filma jadranske regije

  Združujemo filmofile regije! Če ste mlajši od trideset let, radi gledate art filme, želite potovati in se udeleževati festivalskih projekcij v vašem mestu, se prijavite za Mrežo filmofilov jadranske regije. 

   
  Vabimo filmofile iz Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Bosne in Hercegovine ter Srbije, da postanejo člani/članice Mreže filmofilov jadranske regije. Priložnost za članstvo v Mreži imajo vsi državljani/državljanke navedenih držav, mlajši/mlajše od trideset let. 

  Najaktivnejši člani/članice z najkakovostnejšimi prijavami bodo imeli možnost obiska enega ali več festivalov Mreže in sodelovanja v programu, ki je pripravljen posebej zanje ter sestavljen iz filmskih projekcij, pogovorov z avtorji in s predavatelji, da bi dobili jasen vpogled v nove usmeritve v sodobni kinematografiji. 
   
  Festivali Mreže filmofilov jadranske regije:

  Ljubljana International Film Festival – od 9. do 20. 11. 2022 
  Festival avtorskega filma Beograd – od 20. 11. do 2. 12. 2022 
  Sarajevo Film Festival – avgust 2023 
  Filmski festival Herceg Novi – avgust 2023 
  Zagreb Film Festival – oktober 2023 

  Za prijavo je treba ustvariti profil in izpolniti obrazec. Udeležba v programu je brezplačna, stroške prevoza in namestitve za udeležence/udeleženke iz drugih mest pa krijejo festivali. Število udeležencev/udeleženk na festivalu je omejeno. Prijave so odprte brez časovne omejitve.

  Cilj programa Mreže filmofilov jadranske regije sta promoviranje filmske umetnosti ter poudarjanje pomembnosti ogleda filmov v kinu in pogovorov z avtorji/avtoricami. 

  Za vsa vprašanja v zvezi s programom na voljo elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.